meijan_hoiva_kotisairaanhoito

0503287788  0503311414

Lähihoitaja/Sisällöntuottaja

Hei lähihoitaja, oletko kiinnostunut työskentelemään kotihoidossa ja lisäksi innostut sisällöntuotannosta?
 Hallitset perinteiset some-alustat ja sinulla on visuaalinen pilke silmäkulmassa. Tulethan osaksi MEijän Hoivan tiimiä ja laajenna työnkuvaasi. Saat hyvän perehdytyksen niin kotihoidon kentälle, kuin sisällöntuotantoonkin. Tavoitteemme on parantaa palvelujemme näkyvyyttä aidolla ja mukavalla otteella.

Arkisesta työajasta on varattu osa sisällöntuotannon työtehtäviin. Työvuorot suunnittelemme yhdessä pienen tiimin kanssa ja pääset konkreettisesti vaikuttamaan niihin. Toimistomme sijaitsee keskellä Joensuun keskustaa ja on helposti lähestyttävä, viihtyisä ja mukava, niin kuin MEijän Hoiva muutenkin.

Toimistolta saat kulkuvälineeksi auton tai sähköpyörän ja luonnollisesti hyvät työvälineet. Pienessä asiantuntevassa tiimissämme asiakkaat ja henkilöstö tutustuvat nopeasti, mikä luo aidon ja turvallisen ilmapiirin arkeemme. Haluamme, että olet osa menestystämme. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme vuosittaisen tulosperusteisen bonuksen, joka heijastaa sekä yrityksemme menestystä että henkilökohtaista panostasi.

Arvostamme osaamistasi kotihoidon saralta, mutta jos kenttä on sinulle uusi, niin takaamme kaikille aikaa perehdytykseen ja kotihoidon asiantuntijat mentoriksesi. Palkka 2550€/kk + työkokemuksen mukaiset lisät. Kaikille työntekijöillemme tarjoamme myös 400 €:n e-passi edun sekä työterveyshuollon palvelut. Toivomme, että liityt iloiseen tiimiimme ja autat meitä kehittämään MEijän Hoivan palveluita.

Hakuaika päättyy 31.5.2024, paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteystiedot

Rekisteriseloste

MEijän Hoiva

Tietoa meistä

meijan_hoiva_kotisairaanhoito

MEijän Hoiva Oy Y-tunnus 3219778-4 | MEijän Hoiva 2022